Geschrokken jonge man​​​ foto
Blijvend succes wordt vaak bepaald door de integriteit van de onderliggende beleggingsfilosofie en niet zozeer door abnormale situaties, zoals een slechte markt of andere schokken of rampen.
Een veerkrachtige beleggingsfilosofie is een belangrijk element in een portefeuille of een beleggingsportefeuille, en is vaak even belangrijk voor een pensioenportefeuille. Bedrijven die de juiste risico’s nemen om hun winsten en waarde te verbeteren, worden gezien als beleggingskansen vanwege hun consistente successen en andere activa kunnen worden gekocht om de adverteerders te helpen hun doelen te bereiken, hetzij als een pensioen of toekomstige investering.

Maar het hebben van een gezonde portefeuille met de juiste combinatie van aandelen, obligaties en contanten met de nodige herbalanceringsstrategieën heeft weinig zin als de activa niet naar behoren worden geëtiketteerd. Hoewel er veel onduidelijkheid bestaat over de precieze betekenis van een vermogensbestanddeel in dit rechtsgebied, omvat de moderne definitie in het algemeen een vermogensbestanddeel met verschillende kenmerken die kunnen veranderen, waarbij gebruik wordt gemaakt van standaardtermen, met inbegrip van elke locatie die het vermogensbestanddeel verbindt met zijn opslagsysteem dat kan overstromen, overstromen of overlopen in identificatie met een andere fysieke entiteit.
Daarom moet het goed, ongeacht hoe het zich onderscheidt van andere fysieke goederen die geen verband houden met een bepaalde plaats, de kenmerken hebben die nodig zijn om een soortgelijke rol te spelen bij de registratie van de

gebeurtenissen. Activum moet worden geëtiketteerd en de manier waarop de registratie van de gebeurtenissen onderscheidt het van andere fysieke eigendom van het actief.
Vaak, als een koper of investeerder een aankoop doet, wordt de gebeurtenis niet geregistreerd in een aankoopdocument of op de balans. Alle partijen bij de transactie worden geïdentificeerd, d.w.z. de koper, de verkoper, de investeerder, en de toehoorder.
Elk detail van een activum, zijn eigendom, zijn investeerders, zijn kredietverstrekker, en het bedrag van het activum dat zij in het verleden hebben verworven, worden allemaal in het transactieregister vastgelegd. Door gebruik te maken van overdrachten van activa anders dan in geld, of uitkeringen, registreert een partij bij de transactie niet wat er is bereikt in het aankooprecord of op de balans.

Het is niet ongebruikelijk dat een actief in een ander transactierecord wordt geboekt. Dit is als Overwegende dat hetRecord in een andere Datum. De oorspronkelijke gebeurtenis vindt plaats op het tijdstip van de ontvangst van de gewone aandelen, of in het geval van contanten, op het tijdstip van de overdracht bij de bank. Maar door een transactie uit te voeren op het moment van de gebeurtenis, zal het bovenstaande voorbeeld worden geregistreerd in het lopende jaar. Het is de datum waarop het goed werd behandeld, zodat bij een situatie als brand of diefstal een verband kan worden gelegd met de transactie.

Dit moet zeer ernstig worden genomen, omdat contant geld of opgenomen in de beleggingsportefeuille, in de vorm van uitstaande aandelen, of onroerend goed heeft een bepaalde waarde activa status. En ondanks de waarde zullen er in dit jaar helemaal geen passiva worden geboekt – het cognossement zal de koper of belegger beter uitkomen. Vaak is er een aanzienlijk verschil tussen de passiva die voorkomen op een lijst van de activa van een onderneming en de status ervan als het goed op een vergelijkbare plaats wordt bewaard.