Hoogsensitief

Het gebruik van levensvormen. Biologisch en logisch verwant levend organisme moet worden behandeld voor hun voordelen en niet voor hun nadelen.

Het levende organisme speelt een positieve rol in het behoud van het evenwicht van het universum. Behandeling moet gericht zijn op het geluk van de patiënt, en niet op de symptomen.

Acupunctuur Verlichting van pijn en andere ongemakken is evident, getuigenissen van vroegere patiënten geven aan dat de behandeling zeer effectief is.

Natuurgeneeskunde Homeopathie kan verlichting bieden bij hoest, hoofdpijn en ongemak.

Aangezien het doel van elke therapie is het individu te helpen weer fit en gezond te worden en het geestelijk en lichamelijk evenwicht te herstellen, richt de Traditionele Chinese Geneeskunde zich op de ontgifting, het herstel van het evenwicht, en de training of wijziging van het karakter, de houding en de gedragspatronen van de persoon, vooral die gewoonten die bijdragen tot ziekte.

Men gelooft dat door het zelf leren kennen van iemands sterke en zwakke punten, en door het aanpassen van aangeleerde patronen van sociale interactie en communicatie, de patiënt de nodige kwaliteiten kan verwerven die hem kunnen helpen uitdagingen op het gebied van fitheid en gezondheid te overwinnen.

Tegelijkertijd beschouwt de Traditionele Chinese Geneeskunde ook de synthese en het verslijten van het lichaam; de geest heeft zijn aangeboren en aangeboren karakter verloren (samen met geluk, relaties en andere elementen) en verliest daardoor zijn functie en functioneren.

Door middel van handoplegging (bekend als Foundation kledingstuk) bij de patiënt en de meditatie van de ziekte, kan Foundation kledingstuk grote resultaten brengen als Foundation versleten helpt de patiënt zijn of haar welzijn en vitaliteit te herstellen.

Acupunctuur is een oude kunst met een breed scala aan voordelen. Acupunctuur kan worden gedaan met een fijne naald (atisang p naalden) of een zijderups set. Hoe kleiner de isang p naald hoe beter, de zijderups heeft een betere grip op het lichaam.

Bekken- of buikkrampen, stijfheid en pijnen worden verlicht;

Vrouwen, gevoelens van depressie, angst, en frustratie worden bestreden;

en-slaperigheid, slaap, of rusteloosheid worden verminderd;

Koorts, verkoudheid, rillingen, bedwelming, worden verminderd;

Pijn in de benen, rug, of schouders wordt verminderd;

Pijn in het hoofd wordt verlicht;

Vertigo, misselijkheid, en duizeligheid worden verlicht;

Vermoeidheid, pijn, of flauwtes worden bestreden;

Lichaamsuitputting, slaperigheid, en slaperigheid worden verlicht;

Verlies van eetlust worden verlicht;

Maag- of darmontsteking, ontsteking, of roos, zijn troostend;

Abnormaal geproduceerd slijm of vaste ontlasting worden geëlimineerd.

Slijm of diarree en constipatie worden gewoonlijk door de arts behandeld en zijn niet te genezen (taree kebbeh).

Door de patiënt de handen op te leggen kan de arts een beter inzicht krijgen in de toestand van de patiënt en de mogelijkheid om de symptomen op korte termijn te verlichten. Stichtingsgymnastiek is van onschatbare waarde voor de behandeling van stichtingsgymnastiek, vooral wanneer deze samen met andere vormen van borstvoeding wordt gebruikt.

Troostende geneeskunde

Foundation Borstvoeding heeft voordelen voor de gezondheid en samen met de plaats van leggen, rigor, en het leggen van kledingstukken; troostende geneeskunde in de verpleegkundige zorg die tijdens de lactatie wordt verstrekt is noodzakelijk. De American Lactation Society merkt op dat wanneer moeders borstvoeding geven zij omringd worden door een opmerkelijke verzameling aromatherapie die werkt als een krachtig troostend medicijn voor zowel moeder als kind.

Behandeling via troostende medicijnen omvat:

o het troosten van de moeder na het voeden en het terugkeren naar haar perineale gebied; o het troosten van het kind na de bevalling en het terugkeren naar haar perineale gebied; o het troosten van de partner na deterectomie en/of verwijdering van het placentaweefsel en dus het troosten van de emotionele wonden die de procedure kan hebben achtergelaten; o het helpen van moeders bij het omgaan met pijnlijke plekken, onthechtingen en angsten die samenhangen met hun nieuwe Denemarken.