Tandartsapparatuur

Als u een tandartspraktijk van enige omvang hebt (zelfs een kleine!) en op zoek bent naar nieuwe of extra groei, is financiering van apparatuur de juiste manier om elke aankoop die u doet in de tandheelkundige arena te financieren. Tandheelkundige apparatuur is als een kweekvijver voor de tandartspraktijk. Zonder goede, degelijke en betaalbare apparatuur kan een tandartspraktijk simpelweg niet goed functioneren. En tenzij u de apparatuur repareert, zal de praktijk niet kunnen groeien en slagen in het tempo dat zij ademt.

Er zijn twee hoofdtypen financiering beschikbaar. Om te beginnen zijn er de leningen voor de apparatuur. Dit zijn leningen die u in staat stellen om te betalen voor de kosten van de inbreng machine, gereedschap of een andere toe te voegen aan de kosten van de prothese. Ze zijn geweldig voor mensen die al eigenaar zijn van een of twee van de zeer populaire indenture hulpmiddelen, maar die willen hun patiëntenbestand uit te breiden door het verkrijgen van nieuwe klanten.

indenture machine leningen zijn voor mensen die willen een nieuwe praktijk te beginnen, maar hebben niet genoeg kapitaal om te beginnen met de aankoop van hun eigen gebouw, of lening eerder eigendom apparatuur, leveranciers, kantoor, enz. In de meeste gevallen zal theractor kortingen kunnen geven op aankooporders voor gereedschap zoals vacuümsystemen, waterpasplaten, doornen, burs, frontplaten, luchtcompressoren, vacuümleidingen, chirurgische en orthodontische instrumenten, stoelen, overheadstructuren, reclameborden, computers en software, verwarming en airconditioning, verzekering, aanbetalingen, betalingen, enzovoort. Sommige van de hierboven opgesomde uitrustingen moeten in de lokalen (gebouwen) worden geïnstalleerd, terwijl de meeste uitrustingen als leasing kunnen worden verkregen. De huurders behoeven geen voorschot op de aankoopprijs te betalen. De eventuele resterende eigendom wordt in bewaring gegeven aan de huurders.

Wanneer de huurders besluiten het gebruik van de huurhulp uit te breiden, moeten zij daarvoor ook een contract sluiten. Het contract zal een overeenkomst zijn tussen de verhuurder en de huurder, waarin de voorwaarden van de steun zijn opgenomen, alsmede een aanbod voor de huurder om zo nodig betalingen te verrichten. Huurders hebben over het algemeen een lagere rente op apparatuur dan huurders, en zij kunnen eventueel profiteren van belastingvoordelen, afhankelijk van de staat of het land waarin zij wonen. Reparatie van tandheelkundige apparatuur is een ander werk dat lessors wellicht voor hun klanten willen doen, aangezien het goed waarschijnlijk toch gerepareerd moet worden. Als de leasinggever het goed aankoopt, zal dit voor een aanzienlijk lager bedrag zijn dan de leasingovereenkomst, zodat de kosten op lange termijn lager kunnen zijn dan de initiële kosten.

De vraag is of de tandheelkundige faciliteit in staat is haar werknemers te betalen? Het antwoord is in het algemeen ja, maar de tandheelkundige instelling mag alleen de verhuurder betalen en niet de tandarts. Een tandheelkundige instelling kan apparatuur aanschaffen met dien verstande dat zij, wanneer het systeem eenmaal is geïnstalleerd, zo nodig reparaties kan verrichten, maar niet om de functionaliteit van het systeem uit te breiden. Als de tandheelkundige faciliteit met de hand geld verliest, kan dat zijn omdat zij reparaties niet tijdig uitvoert, of omdat het product inferieur is. Deze situatie kan zeer frustrerend zijn voor de tandarts en ertoe leiden dat hij of zij niet betaald krijgt.

Een andere situatie is wanneer de verhuurder en de huurder een prijs overeenkomen die aantrekkelijk is voor de patiënt, maar de tandarts vindt dat het geboden bedrag veel hoger is dan hij/zij zich kan veroorloven. In deze en andere situaties zoals bij de verhuurder en de huurder zijn er manieren om uw eigen financieringsplan bij de tandheelkundige faciliteit te plaatsen om u te helpen het werk gedaan te krijgen. Er zijn ookFood and Drug Administrationifts die kunnen helpen met de naleving en de veiligheid van de werknemers. Voordat u enige vorm van overheidssteun moet u een aanvraag voor deze FDAs, en afhankelijk van de verzekering vervoerder u werkt voor.

Je hebt misschien gehoord over de mogelijkheid van het hebben van uw auto gerepareerd. Als dat de enige schade die is gedaan om uw voertuig, moet u laat de huurder weten, zodat u in staat zijn om te komen in en een X-Ray voor hun evaluatie. Zelfs als er geen grote problemen met het voertuig zijn, kunnen er zonder controle toch nog kleine problemen zijn waarvan u zich niet bewust bent geweest. Veel limonade en frisdrank bedrijven zullen suiker materiaal in de gegoten frisdrank bekers, zodat de persoon die drinkt de frisdrank zal nooit weten dat er suiker in de drank. Helaas zal de persoon de suiker niet zien, of zelfs maar weten dat er suiker in de frisdrank zit. De reden dat de huurder de frisdrank niet kan drinken is dat de mond van de huurder Door het gewichtsverlies van de persoon is de frisdrank zodanig geautomatiseerd dat hij of zij de frisdrank niet meer kan drinken. Naast gewichtsproblemen.