De knappe mens glimlacht op het platteland​​​ foto
Als u last heeft van pijn in uw rug, nek, heupen, benen of voeten, zou het niet verkeerd zijn om u te adviseren naar een specialist te gaan die een diagnose kan stellen van de precieze oorzaak van de pijn of de oorzaak van de disfunctie in uw lichaam. Wanneer de functie van de tussenwervelschijven verstoord is, kunt u last blijven houden. Het kan heel snel ingewikkeld worden, dokter tot dokter contact opnemen met de kliniek of liever online onderzoek doen in het bestaande medische tijdschrift en de verslagen lezen van andere medische professionals die minimaal 3-6 maanden diagnostische procedures hebben gevolgd. De technische medische tijdschriftartikelen vertellen niet altijd het hele verhaal.

Het is belangrijk om een specialist te raadplegen die de inside scoop over tussenwervelschijven kent. Gewoonlijk is decompressieziekte of angina pectoris (pijn in de armstreek) de aandoening die zwaarlijvige, oudere, vrouwen en atleten treft. Aangezien zwaarlijvigheid de tussenwervelschijven vaak doet oxideren, is de kans groot dat de schijven een degeneratieve verandering en infectie ondergaan. Dit leidt tot het afsterven van de schijf en de pijn die door de infectie wordt veroorzaakt. Aangezien de boorders en duursporters vaak een combinatie van discusziekte-symptomen en uitdroging hebben, is de hoofdoorzaak vaak de inname van te veel water en zout. Ik kan u verzekeren dat als u een duursporter bent, uw tussenwervelschijven voortdurend worden bedreigd omdat uw spieren hard werken zonder de bloedtoevoer die de tussenwervelschijven nodig hebben.

Dieetmaatregelen en hydratatie spelen ook een belangrijke rol. Als de tussenwervelschijven uitgedroogd zijn, worden de neurologische boodschappen onderbroken en lijdt uw evenwicht eronder. Wanneer uw lichaam gehydrateerd is, worden de tussenwervelschijven aangevuld met hydraterende vloeistoffen, de neurologische boodschappen worden hersteld en uw evenwicht wordt verbeterd. In feite zijn hydratatie en dieet twee co-factoren die moeten worden aangepakt in elk niet-steroïde anti-inflammatoir dieet.

De dehydratatie die van nature voorkomt in onze dagelijkse levensstijl vermindert de smering van de gewrichten en tussenwervelschijven. Als we uitgedroogd zijn, worden de tussenwervelschijven minder goed gesmeerd. We moeten de elektrolyten die verloren gaan vervangen en de flexibiliteit van de ligamenten en het kraakbeen wordt verbeterd. Om dit tekort te compenseren, krijgen we dan weer vaak last van gespannen gewrichten. Het is dus van het grootste belang om elke dag overvloedig water te drinken. Water is de beste vloeistof voor hydratatie en het heeft tal van andere voordelen voor de gezondheid. Behalve water zijn er nog andere nuttige vloeistoffen die in het lichaam kunnen worden opgenomen, zoals de aanbevolen After Bath Snacks, die essentieel zijn om het lichaam opnieuw te hydrateren na een bad, kunnen helpen bij de algemene hydratatie.

De hoek van de komkommerschijfjes die we in onze handen houden, kan ons iets vertellen over de mate van uitdroging van ons lichaam. Een koude komkommer zal een negatief effect hebben op het evenwicht van het bloed, wat bijdraagt tot een stressvol leven. Een gezonde balans van het bloed is een goede indicator van de algemene gezondheid van het lichaam en kan worden opgemerkt door de kleur van uw urine, die helder moet zijn in plaats van roodachtig. Een albino, of iemand met een donkere huid, zal waarschijnlijk vatbaarder zijn voor uitdroging dan iemand met een normale of lichte huid. Een albino kan ook af en toe last hebben van ‘gloeiende’ hersenen of misselijk worden door het gebrek aan voldoende bloedtoevoer naar de hersenen. Als u van kristal koele drankjes houdt, kunt u proberen de melk te vervangen door wat alkalische sinaasappel citroendruppels. De samentrekking van de maag zal Union zijn, waardoor de sappen er sneller uitkomen dan voorheen. De weefsels rekken wat op door het tekort aan vocht. Probeer meer dan twee komkommerschijfjes in te nemen voordat u onder de douche springt en u zult zich verfrist, gehydrateerd en energiek voelen. komkommer heeft een verkoelend effect en het looizuur erin kan de huid hydrateren. komkommer kan ook bijdragen aan de jeuk in de buikstreek, maar u kunt proberen de komkommer ook te eten en niet tegen uw zin.

Een goede gel cabine heeft de kracht om het lichaam te revitaliseren, dus het is belangrijk om de gel aan te brengen terwijl de persoon aan het sporten is of een inspannende activiteit doet. Het is belangrijk om de geleien of lotions niet te veel aan te brengen tijdens het sporten, maar ze hebben zeker een verkoelend effect op het lichaam. Sommige mensen houden niet van het idee van gelerende producten tijdens het sporten, maar het sporten zelf kan energie geven en iedereen kan zich energiek voelen na een goede trainingssessie. Probeer tussen de zes en acht glazen water of gezuiverd of gefilterd water te drinken tijdens het sporten en uw hart zal u er dankbaar voor zijn.
Als je begrijpt waarom de juiste hoeveelheid water zo belangrijk is voor de gezondheid, is het gemakkelijk om een goed hydratatieregime aan te houden. Water zou de conditioner van ons lichaam moeten zijn. Het is de perfecte lichtgewicht en goedkope manier om afvalstoffen en gifstoffen uit te spoelen.