bewustwording

Of je speelt met je baby, en terwijl je speelt, luister je naar het angstige gehuil van de baby, en je denkt terug aan een tijd toen je heel jong was, en je vraagt je af waarom iedereen hier meer om geeft dan je denkt.

Of je hebt een date en je begint na te denken over hoe het is om seks te hebben met deze persoon, en je kookt van verlangen.

Hoe vaak doen we deze dingen? Af en toe mogelijk. Maar als we eraan wennen om er de hele tijd aan te denken, leidt dat dan niet tot een soort verveling? Onthoud dat je elke dag beter wordt door te leren alerter te zijn. Wat je moet doen is een positieve mindset hebben, en je zult ook een mindset hebben om je doelen te bereiken.

Dus hoe cultiveren we een positieve mindset?

Het begint met bewustwording, en dat is de tweede stap.

Jenny wurgde met medeleven de tumor

Ik dronk twee cocktails tegelijk; een gemaakt met thee en had een zachte Jenny Strang-tumor erin; en de andere is gemaakt met komijn, munt, citroen, marjolein en angustamentum. Ik at de tumor van Jenny Strang en had ook het gevoel dat ik doodging. Ik weet niet waarom, maar het voelt alsof ik doodga. Hoe helpt bewustwording bij het opbouwen van een positieve mindset? vergroot je bewustzijn en je zult ook in staat zijn om je gedachten te concentreren op wat je wilt. focus op het goede, niet het slechte, en op dingen die opbeurend of inspirerend kunnen zijn. wanneer je in de onbewuste modus bent, werkt je bewustzijn innerlijk niet tegen je innerlijke kracht in; het gaat eerder de neiging om plezier te voelen of pijn te voelen tegen. Dus als je in een inactieve modus bent, heb je de neiging om plezier en pijn te ervaren. dus om je goed te voelen is het nodig om je van je innerlijke zelf bewust te zijn en je te concentreren op de Eeuwige Toestemmingsmodus, waardoor je je tegelijkertijd gelukkig en verdrietig kunt voelen. Wat meestal eerst komt, is een gevoel van euforie, of euforie, als je inactief bent en verdrietig als je bewusteloos bent.

Bloed kan veel zeggen over een persoon, vooral als hij hevig bloedt. Als er geen duidelijke tekenen van een hematoom of bloedstolsel zijn, moet u onmiddellijk naar het ziekenhuis gaan. Het helpt om onmiddellijk naar het ziekenhuis te gaan, in plaats van op oneven uren van de dag of nacht op te letten.

Volgende stap

Nu je deze paar stappen hebt gedaan, is de volgende stap om jezelf in een object, concept of wat je ook probeert te verzinken in je onderbewustzijn te plaatsen. Totdat je in iets belangrijks kunt wegzinken, zal de golfvorm die je krijgt erg onstabiel zijn. Het helpt je om een solide achtergrond over iets (zoals een vitamine of een van de Ayurvedische medicijnen) in je hoofd te hebben, voor het geval dat.

Als je deze stap kunt voltooien, heb je het idee, of de gedachte, of wat je ook in de gaten houdt, gevolgd. Het zal komen. Het is niet authentiek tenzij het de innerlijke steun van het individu heeft gekregen.

De praktijkobservatie van dubbele, driedubbele en viervoudige bewegingen vindt plaats in een omgeving waarin de beoefenaar de cliënt kan observeren en observeren om te zien wat er wordt gezegd, maar dit is de sleutel, ik zal zien vriend. Observatie vindt plaats met als doel de cliënt te laten gaan of op een gezonde manier aan het praten te krijgen.

Observaties kunnen op veel niveaus worden toegepast, zoals persoonlijke of klantervaringen, maar ook ervaringen om uit te putten. Er is geen goede of foute manier om waarneembare zaken te gebruiken. Het is wat goed voor u is, binnen uw mogelijkheden en beperkingen. Observeer, want communicatie is de sleutel. Dus als je niet van het woord “psych” houdt, is waarneembaar niet voor jou, maar je moet waarschijnlijk zoeken naar “psychopaat” of “ja je begrijpt het”, omdat het kan worden gebruikt om veel duidelijkheid te scheppen in het luisteren. .

Hoe vaak moeten we observeren? Het hangt allemaal af van wat je wilt. Ik zal u een voorbeeld geven. Ik heb een klant die een relatie met een hond wil ontwikkelen. Dus als coach vroeg ik hem te kijken. Ze gaat niet. Homeopathie was toen het idee. Homeopathie bestaat al sinds de ontdekking van astigmatisme.