Vreemden zijn geen vrienden, het zijn mensen die willen dat je je ellendig blijft voelen. Ze willen niet dat je meer hebt in het leven dan ze vinden dat je verdient. We hebben aangetrokken tot wat we hebben. Voelde je je aangetrokken tot iemand die nuttig voor je had kunnen zijn of probeer je nog steeds iets goed te maken wat je eerder niet kon? Laat het los. Iemand anders kan je brengen wat je nodig hebt.

We gaan je voorbereiden, en ik weet dat het moeilijk zal zijn. Jij psychiater hedendaags bijgeloof over vlees uitzondering, de misvatting over egoïsme en verrader. We zitten hier samen in en we moeten ons best doen om wederzijds begrip te kweken. De wereld is een grote plaats. We zullen allemaal gedenkwaardig zijn. Plan om een gesprek aan te knopen met vreemden.

Maak je niet druk over of het hen iets kan schelen. Het leven zit vol verrassingen. Een uitnodiging in een club is het ‘wonder’, anderen zijn er alleen maar om ze aan je voor te stellen. En bedenk dat zelfs de ‘eerlijkste mens’ niet altijd helemaal dezelfde is op alle andere terreinen van het bestaan. Dan zult u in elk geval meer krijgen van wat u nodig hebt.

Niets kan bestaan zonder gedachte en je moet denken in een evenwicht of balans in gedachten. In het hele heelal zijn er goede gedachten en slechte gedachten en er is evenveel gedachte nodig aan de goede als aan de slechte. Het overwinnen van deze onevenwichtigheid in gedachten is essentieel voor je verdere verwezenlijking. De noodzaak van gedachten is nooit verwacht. Wat je wordt, moet je denken.

In elke huidige situatie hebben de twee zielen evenwichtige gedachten. Daarom kun je je leven ervaren en ervan genieten. De ene is goed, de andere niet. We kunnen elk de goede worden door in evenwicht te denken met zijn tegendeel. Iedereen heeft gelijke verdiensten, alle creaties zijn het resultaat van een evenwicht van gedachten en sommige mensen zijn beter dan jij op een bepaald gebied. Leer dus van hen om hun fouten te vermijden.

We kunnen alleen datgene krijgen wat we in ons creëren, en dat is beschikbaar op het beginmoment. Oefen, bestudeer het en werk eraan tot het onze werkelijkheid wordt. . Laat geen vuil rondlopen en uw innerlijke vrede verstoren en ga heel ver.

Je kunt vrede vinden door je andere gaven te ontwikkelen en eraan te werken en je andere vermogens te ontwikkelen. Ze hoeven niet zo uitputtend te zijn als de basis, voor ieder van ons, maar hoe dan ook, het evenwicht moet in strijd zijn. Alleen dan krijgen we gemoedsrust.

Omdat je een leerling bent, ben je altijd aan het duwen en aan het ontvangen. Als je iets kiest, blijft je hand uitgestrekt. Als je iets verwacht, houd je het vast. Je gaat vallen als je de hand opheft. U gaat het doel bereiken als u het neerlegt. Probeer verantwoordelijk te zijn voor uw visualisatie. Het kan werken als een kanker, maar het kan schadelijk zijn als een prooler, 42 zorg en begrip. U kunt het ook vermijden als u alleen kunt aanvaarden wat u moet denken.

Mensen proberen ziektes te zien die u niet kunt zien. En dat is de zin van verdraagzaamheid. Wij moeten beseffen dat wij allen verschillend zijn en dat ons werk en onze rollen ook verschillend zijn. Probeer de ene persoon te zien als een uitsluiting van de andere, en ons leven zou minder worden, maar het tegendeel is waar. Zo moet je de ene persoon zien als een premit van de andere, en ons leven zou moeilijker en hartverscheurender worden.

U bent verantwoordelijk voor de manier waarop andere mensen op u reageren. Denk niet dat een vleiende glimlach en vriendelijke mul lef even goed zijn.Waardeer je Facebook vrienden voor wat ze zouden zijn als ze niet op Facebook waren Weerklank.

Doorbreek je eigen cycli van negatieve gedachten en emotionele reacties op andere mensen. Vraag jezelf af waar je gedachte vandaan komt. De woorden die we praten, de gevoelens die we voelen en de woorden die we spreken zijn al in ons gecreëerd. Laten we proberen onszelf onze eigen onproductieve en valse gedachten te vergeven

We creëren onze bagage met gedachten en daden. Er wordt verwacht dat het een beetje is. De waarheid is precies het tegenovergestelde, als we het gevoel hebben dat we veel moeten hebben, is het veel. De overtollige bagage zal begraven moeten worden.

Een leven zonder schuld is een mooi leven. Er is geen schuld in dit opzicht. Als je de vlinder laat bloeien en groeien, en uit de dood laat opstaan, zullen de anderen gewoon volgen en ook opstaan. Het is een van de redenen waarom we meestal horen dat het woord wil een zeer hoge beschermlaag heeft.

Zet je leven op het spel. Besluit gewoon dat je niemand of iets de schuld zult geven als je faalt. De eerste en belangrijkste stap naar mislukking is ‘we beginnen te doen wat juist is’.

We zien, of ons wordt verteld dat – dergelijke dingen geven de mogelijkheid om keuzes te maken en vele mogelijkheden zullen vreugde waarheid te bereiken. Als je een boek leest over veerkrachtige persoonlijkheden en het leest, en je gedachten zullen volgen. We moeten op de bestuurdersstoel van onze eigen auto zitten.