Thuis, Binnenshuis, Decor, Ontwerp

Bij het ontvangen van zorg is het van belang dat de persoon een goede relatie heeft met de persoon die ervoor kiest om de zorg te verlenen. De relatie tussen de persoon en u moet positief zijn. Dit is de beste manier om de zorgzame persoon zich goed te laten voelen. U moet de persoon met uw interesse vertrouwen om over uw behoeften te horen.

In het gesprek met degene die besluit om zorg te verlenen, is het belangrijk om uw wensen uit te leggen. U kunt uw wensen uitleggen aan de behandelend arts, of u kunt dit privé doen. Beide zijn belangrijk. Het is belangrijk om uw geliefde te laten weten wat u gedaan wilt hebben. Van de arts tot de persoon die de beslissing neemt, ze moeten weten wat uw wensen zijn. Zo blijft u op de hoogte van uw toestand en wordt er aan uw wensen voldaan.

Wees eerlijk tegen de persoon die de beslissing neemt. Je moet ze een idee geven van wat je opties zijn. Misschien kunt u ze opsommen, of op zijn minst de basis beschrijven waarom u denkt dat deze opties belangrijk zijn. Ze moeten weten wat uw opties zijn, omdat dit hun beslissing kan beïnvloeden. Als ze eenmaal weten wat je wilt, zal het voor hen gemakkelijker zijn om de juiste voor je te maken.

adem uit – laten we eerlijk zijn, we zouden willen dat onze Melissae voor onze zorgen zou zorgen; en het laatste wat we willen is ze de lucht in sturen. We willen niet dat ze buiten rondscharrelen om lawaai te maken, dus houden we ze achter slot en grendel.

ip – spreek met een zacht volume om te voorkomen dat de andere persoon wakker wordt.ip – spreek met een zachte, zachte stem om het volume van andere mensen in de buurt te verminderen.

di – dit is hoe we willen dat onze Melissae in onze behoeften voorziet. De lucht heeft allergieën in de lucht, dus we willen dat ze hen kunnen informeren. ip – spreek op een luid volume om de andere mensen in de kamer te overstemmen.

kgb – spreek luider om de geluiden van buiten te overstemmen.

m – spreek hardop – zo willen we spreken. We willen graag gehoord worden voordat de persoon de deur opent of mijn vriend binnenkomt.

niet – Ik weet zeker dat je hebt gemerkt dat dit een groot aantal is. Het wordt eigenlijk uitgesproken; nee. Als je deze dingen wilt zeggen, kun je ze het beste in de tegenwoordige tijd zeggen. Ik wil bijvoorbeeld in vrede rusten, niet in de dood. Als je het in de toekomende tijd zegt, wordt het een letterlijke eed. Dit komt omdat het onmogelijk is om over iets in de toekomende tijd te praten. Als je het in de tegenwoordige tijd zegt, is het duidelijk dat je het hebt over iets dat waar is, en niemand kan dat van je afnemen.

mogelijk – het is mogelijk dat u dingen vergeet als u er niet aan werkt dat ze worden gedaan. Werk naar je doelen toe.

percentage van – het is voor ons belangrijk dat de percentages groter zijn dan 50 procent. Dat betekent simpelweg dat je misschien harder moet werken dan normaal.

Helaas kan het zijn dat, hoe hard u ook probeert, u niet in staat zult zijn een nieuw, gezond leven voor u en uw dierbaren te bereiken. Wanneer dit gebeurt, zijn de meesten wanhopig op zoek naar een programma dat hen kan helpen hun gezondheidsproblemen te overwinnen en hen een beter leven te geven.

De meesten zullen zich wenden tot een thuisprogramma. Misschien vind je dit een geweldig idee. Dat komt omdat je het voor je vrienden kunt verbergen. Je kunt ze vertellen dat je het voor je eigen bestwil doet. Veel huizen hebben een hoger slagingspercentage dan lokale centra. U kunt erop vertrouwen dat er voor u gezorgd wordt.