Persoon Die Munt In Een Spaarpot Stopt

Een woord. 300woorden. Bespaart u tijd (en het is geen verspilling!) Lezen, lezen en nog steeds lezen. Dus over welke woorden moet je meer weten?

Bekijk het overzicht hieronder:

Time Management gaat over beslissen waar u uw tijd verstandig en effectief doorbrengt met als doel uw productiviteit te verhogen en uw vrije tijd te vergroten waarop u kunt voortbouwen. Timemanagement gaat over het leiden van een evenwichtig leven, het opbouwen van je carrière, het opbouwen van je bedrijf en genieten van al het goede ertussenin. Er is geen toverstaf. Maar er is een gewoonte. Dus lees mijn blogs om het meest effectieve en productieve gebruik van je tijd te leren

Time Management is een vorm van psychologische en fysieke therapie, ontwikkeld door een therapeut die zichzelf als een verloren zaak zag als hij de problemen van zijn cliënten in een jaar kon oplossen. Dus kwam ik erachter wat hij waarschijnlijk nooit had overwogen:

Ik weet nooit waar een gesprek je zal brengen.

Korte scherpe uitbarstingen van praten zorgen ervoor dat uw klanten niet gefocust zijn.

Geen aandacht voor detail en beweging van handen.

Het kostte wat tijd om te beslissen om dit tijdmanagementprogramma te starten en om overeenstemming te bereiken over de methoden om het te implementeren. Als je een klant bent, en misschien klaar bent om wat "soul-searching" te doen, en je manieren te veranderen, dan was de tijd die je tijdens de cursus doorbracht van grote waarde voor je!

Elke deelnemer krijgt een "Missieverklaring" waarin de lessen die moeten worden gegeven duidelijk worden vermeld en aan de "Teach to Achieve"-verklaring voor elke les wordt gewerkt om het door elke deelnemer te implementeren gedrag te ondersteunen. Door middel van de "Teach to Achieve"-verklaring wordt elke deelnemer bewust gemaakt van de keuzes die nodig zijn om de manier waarop zij hun leven leiden of een apparaat bedienen te veranderen. Met een beetje leiderschap van de leider worden suggesties voor verandering gegeven die praktisch en haalbaar zijn. Het hele doel is om nieuw gedrag te leren dat de deelnemers in staat stelt om stress te verminderen en meer gedaan te krijgen in minder tijd.

Dit tijdmanagementprogramma, dat universeel wordt goedgekeurd door de deelnemers, stelt elke deelnemer in staat om meer controle te krijgen over zijn tijdzaken, eindigend met een plan om de problemen opnieuw onder ogen te zien en te geloven in hun vermogen om plannen en strategieën te formuleren en uit te voeren om het doel van een evenwichtig leven te bereiken en te erkennen dat je leven gaat over het deel uitmaken van de belangrijkste delen van je leven.

Ik kan werken in elke tijd die ik heb.

Ik kan flexibel zijn.