Ascentie

Ik heb teennagelschimmel en psoriasis op mijn tenen. Ik vind teennagelschimmel hardnekkiger dan teennagelschimmel en geneest sneller. Daarom raad ik aan om je voeten elke dag een paar minuten in een warm bad te laten weken. Gebruik in plaats daarvan ook bleekmiddel om het risico op infectie te voorkomen. Na een paar maanden ben je genezen.

Een ander symptoom van teennagelschimmel zijn onvolgroeide en schilferige nagels, dus nam ik mijn toevlucht tot actuele crèmes en natuurlijke remedies.

Ik heb ook psoriasis, droge tenen en korsten, evenals gebarsten en verouderde nagels. Tea tree olie crème heeft me geholpen en mijn huidconditie verbeterd.

Dan zie ik minder ijs. De crème behandelt alleen de huidaandoening en verspreidt zich niet naar de nagels.

Ik gebruik vitamine E-crème met mijn lotion en het helpt mijn nagels te beschermen tegen beschadiging door de zon en bier. Het bevordert niet alleen een gezonde nagelgroei, maar reinigt ook mijn huidzakjes. Behandeling met vitamine E verlaagde ook het zwarte karmijngehalte gedurende een lange periode. Daarna ben ik helemaal gestopt met ontwikkelen.

Ik heb net mijn vingernagels laten groeien en de volgende dag waren ze weer wit. Het is over het algemeen niet gezond en kan worden vermeden door goede hygiëne toe te passen. Dat heb ik sindsdien niet meer gedaan. In plaats daarvan lak ik mijn nagels altijd wit als ik uitga. Ik doe dit om mijn nagels te beschermen tegen de zonnestralen.

Mycologen hebben mij geadviseerd om medicinale paddenstoelen te gebruiken om nagelschimmel te bestrijden. Het is waar, en ik heb het gebruikt en het werkt, maar ik heb nog steeds geen product gevonden dat 100% werkt. Zoek bij het kiezen van paddenstoelen naar paddenstoelen die geen sporen afgeven, zoals allium sativa.

Nagelschimmel groeit meestal in warme en vochtige omgevingen en onze nagels mogen er niet mee in contact komen vanwege wol, nevalvullers en katoen. Bovendien mogen de oliën van deze heilzame planten niet in contact komen met de schimmel.

Het gebruik van een exfoliator kan ook erg nuttig zijn. Ze worden gebruikt om dode huidcellen weg te wassen en kunnen sommige schimmels verwijderen door voedseldeeltjes te verwijderen. Het kan worden bevochtigd met azijn. Schimmels zijn gevoelig voor azijn-enzymen.