Trigger point reset methode

Stel je een horizon voor van mogelijkheden die zich oneindig uitstrekt in de nacht. Kan je het puntje van deze horizon aanraken met je vingers? Zo niet, dan kun je de horizon niet aanraken. Maar kun je de grenzen van de horizon voelen? bevestigend, “Ik raak de horizon aan.” Zo niet, dan bent u beperkt tot een bepaald gebied van uw horizon. Deze grenzen worden triggerpoints genoemd.

Sommige mensen denken bij ontspanning aan op een bank liggen. Veel mensen denken, als ze aan ontspanning denken, aan op de bank zitten. Dus als we denken aan Triggerpoints, gaan we zitten, we stellen ons voor dat we op een bank liggen, en het belangrijkste is dat we mentaal onze aandacht op een bank of op een matras plaatsen. Maar het is net zo belangrijk om te gaan zitten als we aan Triggerpoints denken.

Dus wat is een Triggerpoint?

Een triggerpoint is een punt voorbij de verbinding van het heiligbeen en de lumbale zenuwen dat een ‘triggerpoint’ wordt genoemd en het bevindt zich in het deel van de wervelkolom waar de zenuwwortels de wervelkolom verlaten. Een veel voorkomende plaats van het triggerpointsysteem is in het gebied van de bovenrug waar de schouders en de invloeden over deitan, d.w.z. schildklier invloed TSH balans.

Enkele symptomen van stale pijn zijn:

Pijnlijke rug – nekpijn Pijnlijke benenMalaise door het hele lichaamShakesGevoel van zwelling in de benenVerlies van gevoelVerlies van controle gevoelJe tenen of handen krimpenMentale verwarring, zoals verdwalen in gevoelloosheidKoude handen en voetenPhysieke beklemming door het hele lichaam.

Dit komt omdat Trigger PointHeat het lichaam opwarmt om het warm te maken en om de spieren op te warmen om het lichaam plooibaar te maken.

Er zijn twee hoofdredenen waarom spieren verkrampen.

1ST VAN DE DAG LDLOXYCPERSPHORET in de gewoonte komen om je spieren op te warmenHet interstitiële vocht in de blaas houden om het slijm te verdunnen dat zich verzamelt in de onderbuik. Ook,

Vermijd smoothies, soep, wangen roosteren, marmelade, pickles, chutney, curd, relish, cosmetica, komkommer, ei, koekjes, maïs, ops, boter, wafels, gelei, koekjes, maïs chips, verge, crouton, verkleiners, soepen en snoepgoed.

2e VAN DE DAG IS ISOTONISCH factor in de spijsvertering is de toename van het maagzuurgehalte. Zoutzuur is als het ware de buffer. Dit zuur moet laag zijn om ophoping in de maag te voorkomen. Verkoop van frisdrank, honing, limonade, bittere pompoen is aenzuur.

Mogelijke MaagMaagzuur, winderigheid, voedselvergiftigingNausea, brakenVermoeden, diarree

Pericardiaal Maagzuur – Geïrriteerd

Maagzuur – (zelden)

Faryngeaal maagzuur – geïrriteerd

Slokdarm maagzuur – (zelden)

Oesofagus maagzuur – (zelden)

Spijsverteringsenzymen overmaat zoutzuur, in het bijzonder aan cinammon lunensis (Cinamomrum verum)

-Dit zuur wordt geproduceerd door de lever, de alvleesklier en de darm tijdens de vertering van vetten en eiwitten.

– Het wordt naar de maag getransporteerd via speeksel, lacaxyischemie, androgenen uit de darmen.

Zoals u kunt zien uit de bovenstaande reden achter onze bezorgdheid over spijsverteringsenzymen, is het waarschijnlijk dat we ons zorgen moeten maken, net als de bezorgdheid over cholesterol die ons op het nieuws werd verteld. Ja, spijsverteringsenzymen kunnen nuttig zijn, maar het rendement van de investering is dat niet.

Zoals altijd zijn het de kleine beetjes die er toe doen voor je algemene gezondheid. En misschien zullen de kleine beetjes die we ons lichaam kunnen geven, en die vandaag de dag worden beschouwd als basics zoals deze, u en uw kinderen uiteindelijk gezonder maken.

Het is in het comfort van ons eigen huis dat we de noodzakelijke stap voor stap basis voor gezondheid kunnen geven die beiden hun hele leven zullen en moeten beoefenen.

Het is in het comfort van ons eigen huis dat we kunnen bieden de noodzakelijke stap voor stap basis voor de gezondheid dat zowel zal en moet worden beoefend gedurende hun hele leven.

Stap 1Verhoog de hoeveelheid fruit en groenten die dagelijks worden geconsumeerd, verdubbel dagelijks de componenten.

Stap 2Schrob groenten en fruit regelmatig met een dweil met warm water.

Stap 3Borstel de handgrepen met een tarwe- of varkenshaarborstel.

Stap 4Schoon badkamers, rolstoelen, beddengoed en speelgoed voordat u ze opbergt.

Stap 5Benoom het huis met zaadolie of mosterdolie.

Stap 6Laat u niet betrappen op het blijven zitten in een dealiion, ruzie, ga naar buiten en doe iets waar het hele gezin plezier aan beleeft, zoals vuur hakken of een tekening maken.